Συμμετοχή σε διαγωνισμούς

Διαγωνισμός CFA 2020

Διαγωνισμός CFA 2020

Η συμμετοχή του ΠΜΣ ΜΒΑ και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον διαγωνισμό CFA Research Challenge του CFA Society Greece, αποτελεί θεσμό εδώ και πολλά χρόνια. Για άλλη μία χρονιά, η ομάδα των μεταπτυχιακών και προπτυχιακών μας φοιτητών (Μ. Τριχώνας, Γ. Χριστάκης, Α. Τυρνινής και Π. Φουκάκης.) ετοίμασε μια εξαιρετική μελέτη και παρουσίαση με την καθοδήγηση του Ανδρέα Ανδρικόπουλου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος. Συγχαρητήρια σε όλους!

Διαγωνισμός JA Greece

Διαγωνισμός JA Greece

Το "ΕΔΕΚΕ" στα πλαίσια του μαθήματος της "Επιχειρηματικότητας" στήριξε τη συμμετοχή των φοιτητικών ομάδων του Πανεπιστημίου στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό JA Greece - Start Up 2019.

Διαγωνισμός CFA 2019

Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- ΜΒΑ και προπτυχιακών φοιτητών του ΤΔΕ, οι οποίοι με την καθοδήγηση του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Α. Ανδρικόπουλου, παρουσίασαν τη δουλειά της ομάδας στην τελική φάση του Διαγωνισμού CFA Institute Research Challenge που πραγματοποιήθηκε στις 2/3/2019 στην Αθήνα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!

Επικοινωνία

Μιχάλων 8, Χίος 82132

  • dummy2271035122

  • dummy2271035129

  • dummymba@aegean.gr

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης των διδάκτρων μέσω πιστωτικής κάρτας;
Το λογιστικό σύστημα του ιδρύματος δέχεται τη βαθμιαία εξόφληση των διδάκτρων με συμφωνημένο αριθμό δόσεων σε πιστωτική κάρτα για την βέλτιστη διευκόλυνση του φοιτητή.

Συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.